SAMSUN / ATAKUM - Atakum Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Atakum Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Adres
ESENEVLER MAH. 329 SK. REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ BLOK NO: 19/1 ATAKUM / SAMSUN
Vizyon
Rehberlik ve Psikolojik Danışma ile Özel Eğitim Hizmetleri alanlarında öncülük eden, alanlardaki hizmetlerde kalite standartlarını geliştirerek değiştiren ve bu dönüşümü en üst düzeyde gerçekleştirip, yürüten örnek bir kurum olmak.
Misyon
Rehberlik ve Psikolojik Danışma ile Özel Eğitim Hizmetleri alanlarında evrensel ve etik değerler çerçevesinde kurumun varoluş amacına değer katan, üreten, araştıran çalışanlarıyla, yaratıcı ve yenilikçi düşünmeyi amaç edinerek, üst düzeyde araştırma yapmak, fikir ve projeler üretmek suretiyle toplum yararına hizmet sunmaktır.
Doğalgaz/Kaloriferli
Ulaşım
Tramvay ile gelecek velilerimizin Atakum Belediyesi veya Denizevleri Tramvay Duraklarından bir tanesinde inmeleri gerekmektedir.Tramvay duraklarına 800 Metre mesafededir.
Yerleşim Yeri
Esenevler Mahallesi 329.Sokak No20 Miili Eğitim Vakfı İlkokulu Yanı Atakum/SAMSUN
Samsun Atakum İlçe Merkezi Sınırları İçerisindedir.